Zostań naszym patronem!

Dlaczego zachęcamy do przekazywania nam donacji? Bo chcemy rozwijać kreatywność i wrażliwość ludzi oraz promować najlepszy polski dizajn, bezpłatnie i niezależnie. A ponieważ fundacja jest organizacją non-profit, tylko dzięki donacjom możemy rozwijać projekty: rozbudowę cyfrowego serwisu o polskim wzornictwie, tworzenie wystaw, opracowanie portfolio dawnych projektantów czy organizowanie wydarzeń i warsztatów.

Możesz nas wspierać w serwisie Patronite. Przygotowaliśmy kilka opcji – wybierz najlepszą dla siebie.

Fundacja Bochińskich na Patronite.pl

Przyjaciele Fundacji (Donatorzy)

#dizajnnawynos
#silverportfolio
#urzeczenipodcast
#wystawypudełkowe

Mecenasi Fundacji

Brintons Agnella
Fabryka dywanów z Białegostoku. Posiada ponad 10 000 wzorów dywanów w tym nagradzane kolekcje polskich projektantów. * Darowizna autorskich dywanów do kolekcji fundacji.
Forbo
Szwajcarski producent i dystrybutor wykładzin przeznaczonych dla przestrzeni publicznych w tym kolekcje światowych projektantów. *Darowizny wykładzin do scenografii wystaw.
Fundacja Leroy Merlin
Organizacja rozwija społeczną odpowiedzialność biznesu między innymi poprzez wsparcie działań kulturalnych. *Darowizny rzeczowe, wsparcie wolontariuszy.
Modus Design
Studio porcelany założone przez artystę Marka Cecułę, wykładowcę światowych uczelni projektowych. *Darowizna obiektów do kolekcji fundacji.